Marihuanateler aangehouden en opgesloten

De politie van het bureau Uitvlugt heft op vrijdag 10 juli 15 marihuana plantjes in beslag genomen op een locatie in hun werk ressort. De marihuana teler was op dat moment niet ter plaatse, in deze de 34-jarige Faroz H.

Deze zaak werd voor verder onderzoek door de politie van bureau Uitvlugt overgedragen aan de collega’s van de afdeling Narcotica Brigade. Een dag na de ontdekking en inbeslagneming van de plantjes is Faroz aangehouden.

Faroz heeft toegegeven dat hij de marihuana geplant heeft. Voorts dat de marihuana bestemd was voor eigen gebruik omdat hij al twaalf jaren drugsgebruiker is.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Faroz in verzekering gesteld door de politie. Binnen de Wet Verdovende Middelen is het telen van marihuana strafbaar.

error: Kopiëren mag niet!