VG Himmat / OHM gedenkt Dankers Centrum in Nickerie en burger

Op 10  juli jongstleden heeft de heer Shanti Changoer twee rollators en een rolstoel gedoneerd aan het Dankers Centrum in Nickerie. Daarnaast is een rollator overhandigd aan de 85-jarige weduwe Ramradji Garib door mw. Sitaldin van Stg. OHM. Volgens de organisaties zullen de rolstoelen en rollators na gebruik worden teruggegeven via Matesa NV, waarna het een gratis opknap-/ reparatiebeurt krijgt van ELTO. Vervolgens zal het dan wederom worden gedoneerd aan eventuele andere behoeftigen. Dit als onderdeel van het bestaande nobele doelen-project van de Vriendengroep Himmat uit Nederland en de Stg. OHM in Suriname. Een ieder die rolstoelen, rollators, loopkrukken of ziekenhuisbedden niet meer gebruikt, kan contact opnemen met OHM op het nummer 465151. Elk gebaar in deze richting is welkom.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!