“Tijdens de totale lockdown heb ik grote schade geleden”

“Tijdens de totale lockdown heb ik grote schade geleden. De markt ook op slot en hierdoor werd er een kans genomen om in te breken in mijn zaak”, zegt een standhouder tegen over de krant. De standhouder gaf aan dat hij een telefoontje kreeg van een boothouder, die een goede vriend van hem is. De boothouder gaf hem aan dat de achterdeur van zijn zaak openstond en dat er ook duidelijk te zien was dat er ingebroken was. Nadat de standhouder een kijkje nam in zijn zaak, zag hij dat er veel schade was aangericht. “Ik ben nu in de kosten gejaagd. Ik lijd een schade van tussen de SRD 8.000 tot SRD 10.000. Er zijn in totaal negen vissen gestolen, elk ter waarde van SRD 500. Ook zijn mijn apparaten beschadigd en vernield en is de achterzijde van mijn stand vernield.” De politie werd erbij betrokken. Ook werd er contact opgenomen met de marktmeester. “Ik vind het heel erg dat je zo hard werkt om aan je brood te komen en dan moet je opnieuw beginnen, omdat iemand anders gemakkelijk wilde verdienen. Van de marktwacht kon niemand wat vertellen, want niemand heeft wat gezien. Ik heb intussen een manier bedacht om toch de achterzijde te repareren. Hierna ga ik het opnieuw optrekken met steen. Dit kan toch niet. Ik weet dat er niets gedaan gaat kunnen worden en aan het eind zal ik alles zelf moeten doen.” 

TM

error: Kopiëren mag niet!