Korporaal Soenita Ramautarsingh laat een kind van vijf maanden achter

De 31-jarige Soenita Ramautarsingh die zaterdag 11 juli op een tragisch wijze het leven heeft gelaten was korporaal in het leger. Een familielid zegt aan Dagblad Suriname dat Soenita niet achter het stuur zat, maar haar vriend. Zij was op die dag samen met haar jongere zus, een 11-jarig dochter en haar vriend op stap. Zij waren onderweg naar de nieuwe Highway. Bij een fatale aanrijding hebben zowel Soenita als haar 11-jarige dochter, Jane, het leven gelaten en werden zij opgetekend als te zijn de 28ste en 29ste verkeersdoden voor dit jaar.

Volgens het familielid had Soenita sedert dit jaar een vaste aanstelling bij het ministerie van Defensie en was zij onlangs bevorderd in de rang van korporaal eerste klasse. Zij was erg geliefd op haar afdeling. De ouders van Soenita hebben twee kinderen namelijk Soenita en de jongere zus die ook in de wagen zat ten tijde van de aanrijding. Zij is vanwege de aanrijding ernstig gewond en is op de afdeling Intensive Care (IC) opgenomen. Volgens de familie is de jongere zus wel aanspreekbaar. Zij mag bezoek krijgen van één persoon, zulks vanwege de regels omtrent het Coronavirus. Familie Ramautarsingh heeft een dochter en een kleindochter verloren bij deze fatale aanrijding. De politie heeft beide lijken in beslag genomen ter obductie.

Soenita heeft ook een baby van vijf maanden. Op die bewuste dag was het kind met de grootouders thuis. Door deze aanrijding is dit gezin compleet ontwricht. Soenita woonde nog in bij haar ouders.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: