Vier politiemannen regio Oost positief getest

In totaal zijn afgelopen zondag, 12 juli 2020, vier politieagenten van regio Oost positief getest. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met een hooggeplaatste politiefunctionaris van regio Oost. Hij heeft het geval tegenover Dagblad Suriname bevestigd. Volgens hem zijn bij RBT-Oost drie politiemannen positief getest en één bij politie Richelieu. Na de melding zijn haast alle bureaus van Commewijne terstond op gepaste wijze gereinigd. Na de schoonmaak was de politie weer normaal aan het werk. De collega’s met wie deze positief geteste agenten in aanraking zijn gekomen, wachten in nauw overleg met het BOG, op verdere instructies. “Het politiewerk gaat ongestoord door”, zegt de politiefunctionaris.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: