Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag: wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met het Coronavirus en de lockdown zijn we veel meer thuis. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid, en wij zullen middels deze rubriek steeds een kijkje nemen in wat er dagelijks wordt klaargemaakt in onze Surinaamse keuken.

Huize G. had rijst met sambel terie;

Huize D. had amsoi en gebakken kip;

Huize W. had rijst pom, snijbonen en gestoofde kip;

De gerechten die wij dus voor deze dag tegenkwamen waren: rijst met sambel terie, amsoi en gebakken kip, rijst pom, snijbonen en gestoofde kip.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: