Leo Club Campus Plus: Ook LCC+ helpt een handje mee

Leo Club Campus Plus heeft middels een bericht bekendheid gegeven aan het volgende:
Eind juni / begin juli heeft Leo Club Campus Plus haar laatste project voor het Fiscal year 2019/2020 uitgevoerd. Bij dit project heeft de club diverse pakketten verschaft aan sociaal zwakkeren, die het door de Covid-19 pandemie extra moeilijk hebben. Hierbij zijn er in totaal 20 pakketten verstrekt. Het gaat om levensmiddelen en gebruiksgoederen die LCC+ met hulp van haar Leo Advisor, Lion Kishan Ramsukul heeft verkregen. Het bestuur voor het Fiscal year 2020/2021 van LCC+ is gekozen met als president Leo Shaїsha Bhawanie. Zij zal voor een tweede termijn zitten met de overige boardmembers Leo Tatchana Sardjoe Missier, Leo Shivanie Narain, Leo Krishan Binda, Leo Varsha Gangoe, Leo Arvin Ramlal, Leo Andrew Busjit en Leo Wierasha Badriepersad. #weserve

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: