Anupam Kher’s moeder in isolatie, broer Raju Kher’s familie in thuis quarantaine

Acteur Anupam Kher heeft op 12 juli aangegeven negatief te zijn getest op Covid-19, maar dat zijn moeder Dulari, broer Raju Kher en zijn schoonzus allen positief getest zijn. Hij liet weten dat zijn moeder in isolatie is en het gezin van zijn broer in thuis quarantaine. De acteur gaf in een video aan erg aangedaan te zijn en bedankte iedereen voor de goede wensen en zei dat die een bron van kracht vormden voor hem. Hij zei: “Ik zou willen aangeven dat de woorden social distancing en veiligheid niet amper woorden zijn, maar een realiteit. Derhalve moeten deze woorden erg serieus worden genomen. Dit virus is serieus, ga dus niet naar buiten als het niet noodzakelijk is. Fans deelden dit bericht ook massaal. Enkele reacties op sociale media waren: T. schreef “Beterschap”, A. schreef “OMG hoe raken ze besmet”, P. schreef “gelukkig dat Anupam Kher ji negatief is getest, neem de covid maatregelen in acht please all”. Anupam Kher’s moeder is volgens berichten opgenomen in het Kokilaben Hospital.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: