Priyanka Chopra Jonas gaat bedrijven ondersteunen

Priyanka Chopra Jonas is altijd de stem geweest van vrouwen over de hele wereld. Door keer op keer het onmogelijke te doen, is ze voor velen altijd een inspiratie geweest. In deze tijden waarin we worden getroffen door de pandemie, Covid-19, doet de superster al het mogelijke om mensen in nood te helpen. Opnieuw een verschil makend, is PC nu naar voren gekomen om bedrijven te ondersteunen die worden gerund door inspirerende vrouwen uit verschillende delen van de wereld.

De actrice zal deze bedrijven delen in haar verhalen en zelfs een shoutout geven aan de vrouwelijke oprichters van een bedrijf, op voorstel van haar miljoenen volgers.

Projecten waarin de actrice spoedig in te zien zal zijn, zijn The White Tiger, We Can Be Heroes en Matrix 4.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: