Kasautii Zindagii Kay co-sterren zullen getest worden op COVID-19

Parth Samthaan van Kasautii Zindagii Kay is positief getest op Coronavirus. De shoot voor de show is voorlopig gestopt, terwijl de BMC heeft gezorgd voor ontsmetting op de set. De crew is geadviseerd om tests te ondergaan omdat er een hoog risico is op overdracht van de ziekte. Co-sterren, Shubhavi Choksey, Pooja Banerjee en Karan Patel hebben besloten de vereiste tests te ondergaan.

Toen het nieuws bekend werd, waren Pooja Banerjee en Shubhavi Choksey aanwezig op de set en werd hen gevraagd om achter te blijven en te wachten tot de BMC-functionarissen de test zouden uitvoeren. Karan Patel had de test niet ondergaan omdat hij zijn scènes met Parth niet had opgenomen en de sets de afgelopen 3 dagen niet had bezocht. Maar volgens een verklaring van zijn zal hij toch de swab-test ondergaan uit voorzorg.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: