Resultaten Midweek Peiling

Midweek-peiling: Onderwijsminister?

——————————————————————————————-

Want dat vroegen we in onze peiling die op de woensdag startte en al op de donderdag “volgestemd” was. 

Wie zou volgens u een goede minister van onderwijs zijn? Daar is ie dan, zonder omwegen. Shanti Venetiaan kreeg 53% (851 stemmen) van de 1594 stemmen achter zich, Henry Orie een verre tweede met 22% of 356 stemmen, dus minder dan de helft van de favoriet, Ivan Fernald moest het doen met een vijfde van de stemmen, 19% of 298 personen, en de hekkensluiter en minst favoriete: Danielle Beeldsnijder, met slechts 89 stemmen of 6%.

Alleen, deze peiling bepaalt niet wie minister wordt, natuurlijk….

——————————————————————————————————–

Peiling: Content zonder contanten?

Want we vroegen in onze tweede peiling hoeveel last u ondervindt van de lege pinautomaten, tenslotte vergoedt niemand de benzine van het rijden van de ene naar de andere automaat die geen geld blijkt te bevatten.

Maar liefst 80%, 1184 van de 1488 stemmen, zegt er heel veel last van te ondervinden dat de pinautomaten steeds leeg zijn, 13% of 191 personen hebben er niet zoveel last van, en 8%, toch bijna een tiende, heeft er helemaal geen last van dat de automaten leeg staan.

Goed werkende automaten zouden toch anders wel aangenaam zijn, of: wat vindt u ervan?

Blijf onze peilingen volgen op www.dbsuriname.com, de Stem van het Volk!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: