Porus actrice Sameksha getrouwd met zanger Shael Oswal in Singapore

Sameksha en Shael Oswal waren al enige tijd een stel en de twee zijn nu getrouwd op 3 juli in Singapore. Shael is zanger businessman. Het is voor beiden het tweede huwelijk en de kleine ceremonie werd virtueel bijgewoond door de wederzijdse families. De datum was een belangrijke voor Shael, aangezien het de geboortedag is van zijn reeds overleden vader. Sameksha vertelde aan een blad dat het Shael was die haar benaderde voor een muziekvideo na haar foto’s te hebben gezien. Hij zou vrijwel onmiddellijk voor haar gevallen zijn en de band werd steeds hechter nadat ze samen de muziekvideo ‘Tere Naal’ gedaan hadden. Shael heeft twee kinderen Sohaana, 17 en Shivam, 17. Sameksha heeft een zoon van 10 uit haar eerste relatie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: