Rakul Preet Singh’s partnerschap met Million Dollar Vegan

Million Dollar Vegan, die in 10 landen opereert en meer dan 130,000 personen gestimuleerd heeft over te schakelen naar een plantaardig dieet dit jaar, is opgericht met als doel het bewustzijn te verhogen over de gevolgen van het kweken van dieren en de consumptie van hun vlees op onder andere het milieu en de gezondheid van de mens. Rakul, die eerder dit jaar overstapte op een veganistisch dieet  is een gepassioneerd pleitbezorger voor de zaak geworden. Met de steun van Rakul worden op 11, 12, 18 en 19 juli 1000 maaltijden per dag geserveerd in Dharavi Slum door het Million Dollar Vegan-team. Het menu zal heerlijke Massoor Biryani met groenten bevatten. Als inwoners van Dharavi hun maaltijd komen ophalen, zullen ze meer te weten komen over de bron van de pandemie van het coronavirus, en dat terwijl dieren worden gebruikt voor voedsel, er altijd een andere pandemie zal wachten om zich te verspreiden. Dit komt omdat driekwart van de opkomende infectieziekten afkomstig is van dieren – zowel wild als gekweekt. Virussen worden overgebracht op mensen als we deze dieren eten, exploiteren of opsluiten in grote boerderijen of andere ruimtes.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: