Shekhar Suman en Tarun Khanna eisen CBI onderzoek in dood Sushant Singh Rajput

De dood van Sushant Singh Rajput is een onderwerp van discussie geweest met meerdere invalshoeken afkomstig van verschillende bronnen. Hoewel de politie nog steeds niet duidelijk is over de reden achter zijn zelfmoord, hebben Shekhar Suman en acteur Tarun Khanna geëist dat er een CBI-onderzoek wordt ingesteld om de zaak grondig te bekijken. Zowel Shekhar Suman als Tarun Khanna hebben gevraagd om het onderzoek op hun respectievelijke sociale media te plaatsen.

Shekhar Suman tweette: “Dit is zo ontmoedigend, er is geen gezinsondersteuning, geen politieke steun. De dingen zijn niet bevorderlijk voor ons en toch hebben we Sushant zelfs na 3 weken in leven gehouden en zullen we dat blijven doen. Dit maakt het misschien wel de grootste beweging tot nu toe. # justiceforSushantforum ”.

Samen met deze beroemdheden, eisen ook een heleboel mensen via social media dat er een CBI onderzoek komt. De tijd zal uitwijzen waar deze eisen uiteindelijk allemaal toe zullen leiden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: