Bekendmaking Korps Politie Suriname Afdeling Rijexamen

Hierbij deelt het hoofd van de afdeling rijexamen de gemeenschap mede, dat de rijexamens die vanaf 16 maart 2020 wegens de covid-19 pandemie waren stopgezet op maandag 20 juli 2020 wederom van start zullen gaan.

Met uitzondering van het praktisch deel van het examen voor categorie C (vrachtwagen) , zullen alle andere rijexamens worden afgenomen, met in achtneming van de covid-19 maatregelen.

De kandidaten die reeds een examendatum hadden zullen in eerste instantie in de gelegenheid worden gesteld hun examens af te leggen. De zogenaamde L.K. kandidaten zullen ook in de eerste fase van de opstarting in de gelegenheid worden gesteld om examens af te leggen.

Aan alle belanghebbenden wordt gevraagd gevolg te geven aan het dragen van mondkapjes, het ontsmetten van de handen en mogelijk het meten van de lichaamstemperatuur alvorens de examenlocaties te betreden.

Let wel: mensen die hoesten en/of koorts hebben zullen niet tot de locaties van de afdeling rijexamen worden toegelaten.

Samen zorgen wij voor onze gezondheid.

Het hoofd Rijexamen,

Inspecteur van politie 2e.kl.
SUSSENBACH,H.L.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: