Autobestuurder verliest controle en gaat met zijn voertuig over de kop

Een autobestuurder is vrijdagmiddag omstreeks 12.20 uur betrokken geweest bij een verkeersongeval aan de Aquariusstraat. De politie van Kwatta is na de melding ter plaatse getogen. Daar bleek dat de bestuurder door tot nog toe onbekende reden de controle over het stuur heeft verloren. Hij raakte van de weg en kwam tegen de stenen glooiing. De wagen botste toen tegen een schutting en ging uiteindelijk over de kop. Volgens de politie bleef de bestuurder ongedeerd. De chauffeur is wel in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerde ten tijde van het ongeval niet onder invloed. De autobestuurder zal moeten opdraaien voor de kosten van de schade die hij allemaal heeft aangericht. Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: