Auto zonder rem rijdt voorrijder en verkeerslicht aan

Een autobestuurder heeft donderdag een aanrijding veroorzaakt aan de Ringweg. Volgens het politioneel onderzoek blijkt dat de bestuurder op een bepaald moment een kruispunt was genaderd waar er verkeerslichten staan. Hij probeerde zoals normaal, zijn snelheid te verminderen en zijn wagen tot stilstand te brengen daar het verkeerslicht op dat moment op rood stond. De bestuurder trapte op het rempedaal echter merkte hij tot zijn grote verbazing dat de remmen het hadden begeven. Als gevolg hiervan rolde het voertuig verder en heeft hij de wagen die voor hem gesorteerd stond, van achteren aangereden. De veroorzaker maakte ook nog een manoeuvre en kwam tegen het verkeerslicht en een verkeersbord aan. De mast bleef op zijn plaats maar het verkeerslicht viel op de grond. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Het onderzoek wordt voortgezet door politie Munder.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: