Vader, moeder, dochter en eigenaar sloperij aangehouden

De politie van Munder heeft deze week vier verdachten, te weten een vader, een moeder, hun dochter en de eigenaar van een sloperij, aangehouden ter zake verduistering c.q. oplichting.

In februari dit jaar heeft een autohandelszaak een voertuig ingevorderd, omdat de koper de aflossingsvoorwaarden niet nakwam. Deze man is binnen een maand wederom bij de autodealer geweest samen met zijn vrouw en dochter. Hij liet zijn echtgenote en zijn dochter ook tekenen op de overeenkomst. De man hield zijn vrouw en dochter voor dat zij zonder te lezen gewoon kunnen tekenen. Deze week kregen zijn wederhelft en dochter de schrik van hun leven toen de politie thuis bij hen verscheen om het trio te arresteren. De man had buiten medeweten van zijn gezin om, met de autodealer een nieuwe overeenkomst gemaakt en had dit keer zijn vrouw en dochter mede laten tekenen. Na een maand kwam de man zijn verplichtingen niet na, waarna de autohandelaar de politie inschakelde. Vader, moeder en dochter werden aangehouden. De man verklaarde dat hij het voertuig aan een sloperij heeft verkocht. Ook de eigenaar werd ter zake aangehouden. De familie heeft een schikking getroffen met de autohandelaar, waarna deze de aangifte heeft ingetrokken.

Het viertal werd na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie na een ernstige waarschuwing heengezonden.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: