Twee mannen aangehouden voor diefstal van bromfiets

De 23-jarige Lorenzo S. en de 30-jarige Mukesh M. zijn elk maandagavond aangehouden en dinsdag na voorgeleiding in verzekering gesteld voor diefstal van een bromfiets.

Uit het onderzoek blijkt dat deze twee verdachten kort voor de diefstal bezig waren illegaal te dobbelen aan de Lecistraat. Op een gegeven ogenblik kwam de benadeelde op zijn bromfiets aan bij de illegale tent om ook aldaar te dobbelen. Hij parkeerde zijn bromfiets buiten en nietsvermoedend stapte hij de tent binnen. Toen hij na een poosje naar buiten ging, constateerde hij dat zijn bromfiets was gestolen. Er werd een onderzoek ingesteld en het bleek al gauw dat de twee mannen, die bezig waren te dobbelen, met de bromfiets ervandoor zijn gegaan. Intussen werd RBT ingeschakeld, die beide mannen aan de Schimmelpenninckstraat aantrof, echter zonder de gestolen bromfiets. Deze verdachten, die reeds door hadden dat de politie bezig was met hun opsporing, lieten op een bepaald moment de bromfiets voor een winkel achter. Na hun aanhouding hebben zij de politie de desbetreffende locatie aangewezen en de politie heeft toen de bromfiets in beslag genomen. In het belang van het onderzoek zijn Lorenzo en Mukesh in verzekering gesteld.

De buitgemaakte bromfiets is intussen afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: