The Suriname Chinese United Association doet donaties

Het overkoepelend orgaan van 14 Chinese verenigingen in Suriname, Suriname Chinese United Association (SCUA), heeft een aantal middelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid ter ondersteuning in de strijd tegen het Covid-19 virus. De donatie bestaat uit 6.000 rapid Covid-19 testen. De overhandiging vond plaats op dinsdag 7 juli op het ministerie van Volksgezondheid.

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid was niet persoonlijk aanwezig, maar werd vertegenwoordigd door de onderdirecteur van het ministerie, Robert Mohammed. Mohammed was zeer ingenomen met de geste, vooral ook vanwege de vriendschappelijke relatie die Suriname heeft met China. De voorzitter van SCUA, Henk He, gaf aan dat het een lange procedure is geweest om de middelen helemaal vanuit het buitenland naar Suriname te halen in deze periode.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: