Ontevreden politieambtenaren in actie zonder ondersteuning van de bond

Ontevreden politieambtenaren in de rang van eerste klasse en onder-inspecteurs hebben zonder ondersteuning van de Surinaamse Politiebond (SPB) op eigen houtje een actie gevoerd door zich op donderdag 9 juli 2020 te verzamelen voor het gebouw van minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw, aan de Mirandastraat.

Nadat Dagblad Suriname op onderzoek uitging bleek dat de actie niet geleid werd door de SPB. In verband hiermee heeft de krant toen een telefonisch onderhoud gehad met inspecteur van politie Mielando Atoempai tevens secretaris van de SPB. Hij zegt als vakbondsman zijn leden te zullen ondersteunen. De minister was donderdag niet aanwezig op zijn kantoor. Inspecteur Atoempai zegt dat minister Getrouw deze ontevreden groep op vrijdag 10 juli omstreeks 08.00 uur zal ontvangen.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: