Rithvik Dhanjani in speciale editie Khatron Ke Khiladi

Makers van Fear Factor: Khatron Ke Khiladi hebben speciale editie in de planning. Hoewel er gespeculeerd werd over de deelnemers is er bevestigd dat acteur Rithvik Dhanjani deel zal zijn van de speciale editie. Rithvik was ook te zien in het achtste seizoen van de show en zijn kameraadschap met Karan Wahi en Ravi Dubey werd zeer gewaardeerd. De show zal eind juli op de vloer verschijnen nadat ze klaar zijn met filmen voor de laatste aflevering van Khatron Ke Khiladi 10 op 20 juli. Ondertussen is bevestigd dat Rashmai Desai, Haarsh Limbachiyaa, Aly Goni en Jasmin Bhasin deelnemen aan de speciale editie. Volgens berichten zijn de makers ook in gesprek met Nia Sharma en Amruta Khanvilkar.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: