Ram Gopal Varma over zaak tegen hem

Op 21 juni kondigde filmmaker Ram Gopal Varma zijn volgende film getiteld Murder aan. Deze film gaat over de kastemoord in 2018 in Telangana’s Miryalaguda. Pranay Kumar werd vermoord door de vader en oom van zijn echtgenote Amrutha.

Nu, bijna 2 weken na de aankondiging is de filmmaker in juridische problemen. Pranay’s familie heeft een zaak aanhangig gemaakt, stellende dat Ram Gopal Varma’s film Murder invloed kan hebben op Pranay’s moord.

Via Twitter verdedigde Ram Gopal Varma zichzelf en schreef: “Met betrekking tot de media speculaties over de zaak die in mijn film is ingediend, wil ik nogmaals herhalen dat mijn film gebaseerd is op en geïnspireerd is door een echt incident en dat het niet de waarheid is. Er wordt ook geen melding gemaakt van iemands kaste in de film. Met betrekking tot de zaak die is ingediend op basis van ongegronde speculaties, zullen onze advocaten een passend antwoord geven, zoals wettelijk vereist. Ik zei specifiek dat ik niet van plan ben iemand te vernederen en dat mijn film slechts een creatief werk is gebaseerd op een onderwerp dat zich in het publieke domein bevindt. Maar als burger die de wet respecteert, zal ik ook legaal overgaan tot bescherming van mijn grondrechten. “

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: