Soha Ali Khan’s messy bun look

In de afgelopen twee tot drie maanden heeft Soha Ali Khan haar Insta-fans op de hoogte gehouden van haar leven in de lockdown. In het laatste bericht wordt Soha gezien met een messy bun.

Het is niet verrassend dat de foto is genomen door haar manlief, Kunal Kemmu. Onlangs had Kunal met BT gesproken over het leven in de lockdown. Hij had gezegd: ‘Soha en ik hebben soms ook ruzies en dat is oké. Er zijn goede en slechte dagen, maar het is niet zover gekomen dat het alarmerend wordt. Op die manier zijn we zeer compatibel met elkaar. We woonden een paar jaar samen voordat we trouwden. We kennen en begrijpen elkaar dus heel goed. ”

In een andere post onthulde Soha ook hoe zij en Kunal er alles aan doen om wat tijd voor elkaar te hebben nu er een baby in huis is. Bij een foto waarop ze allebei een gezichtsmasker droegen, schreef ze: ‘Het is tijd voor een dutje !! Voor de baby bedoel ik niet wij … maar dat betekent dat er ook ruimte is voor onze ietwat verwarde ouders om wat broodnodige me-time “us-time” te krijgen.

Op het werkfront is Soha voor het laatst gezien in de film uit 2018, ‘Saheb Biwi Aur Gangster 3’, geregisseerd door Tigmanshu Dhulia. Ook Sanjay Dutt, Jimmy Sheirgill, Mahi Gill en Chitrangada Singh zijn in cruciale rollen te zien in deze film.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: