Iulia Vantur heeft nieuwe maat

Terwijl Salman Khan tijd doorbrengt op zijn boerderij in Panvel, lijkt  Iulia Vantur een nieuwe vriend te hebben gevonden. Ze introduceerde deze – een kameleon – in een video die ze onlangs op haar sociale media deelde. ‘Leren samenleven met de natuur en haar verschillende soorten. De kameleons zien er gevaarlijk en eng uit, maar ze kunnen ook bang voor ons zijn. Ze veranderen hun kleuren aan de hand van hun gevoelens, stemmingen, niet noodzakelijkerwijs vanwege de omgeving, zoals wordt aangenomen. Als ze zich bedreigd, bang of boos voelen, zullen ze een donkerdere tint ‘laten zien’, als ze zich veilig en tevreden voelen, worden ze heldergroen. (Mijn favoriete kleur). Net als wij … negativiteit of positiviteit … dat blijkt op ons gezicht, lichaam! Veeg naar links om te zien hoe deze kameleon van kleur is veranderd #chameleon #iuliavantur #nature #reptiles #green #share (sic), ‘schreef ze.

De Roemeense (ze is model en zangeres) heeft tijdens de pandemie contact gehouden met netizens. Iulia bevindt zich momenteel ook op Salman’s Panvel-boerderij, die wordt omgeven door weelderig groen. Ze deelt vaak foto’s uit de tijd die ze in de natuur doorbrengt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: