Raj Thackeray over zijn partij en Sushant Singh Rajput

Sushant Singh Rajput’s dood leidde ertoe dat de discussie over nepotisme in Bollywood wederom op gang kwam. Netizens hadden ook felle discussies over het verschil in behandeling van insiders en outsiders. Recentelijk deden berichten de ronde als zou  de partij van politicus Raj Thackeray, een beroep hebben gedaan op artiesten om het te laten weten indien zij geconfronteerd worden met nepotisme in de filmindustrie.

Nu heeft Raj Thackeray een verklaring doen uitgaan waarin staat dat zijn partij helemaal niks te maken heeft gehad met een dergelijke oproep. De verklaring luidde:“Sinds de dood van Sushant Singh Rajput, is er onrust in de Hindi filmindustrie. Zo doet een verhaal de ronde als zouden slachtoffers van nepotisme zich kunnen wenden tot de Maharashtra Navnirman Sena. ik wens duidelijk te stellen dat mijn partij, noch de verschillende afdelingen daarvan, op enigerlei wijze betrokken is hierbij. Dank u.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: