Alia, Mahesh en Mukesh Bhatt beschuldigd

Donderdag is bij de rechtbank een zaak aanhangig gemaakt tegen filmmakers Mahesh Bhatt,  Mukesh Bhatt en actrice Alia Bhatt. De drie zijn beschuldigd van ‘het kwetsen van hindoe sentimenten’ middels een poster van hun aanstaande project Sadak 2,naar verluidt een vervolg op de blockbuster Sadak uit 1991.

De zaak werd aangespannen door Acharya Chandra Kishore Parashar, een inwoner van de stad Sikandarpur, via zijn advocaat Sonu Kumar, en betreft een grief over het gebruik van een afbeelding van Kailash Mansarovar op de poster van Sadak 2.

De film, waarin behalve Alia ook Pooja Bhatt en Sanjay Dutt rollen vertolken, is een productie van Mukesh Bhatt en markeert ook de terugkeer van oudere broer Mahesh Bhatt als regisseur na een onderbreking van meer dan twee decennia.

Intussen is 8 juli vastgesteld als de volgende datum voor de hoorzitting in de zaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: