Anil Kapoor traint hard voor Vikramaditya Motwane’s AK vs AK

Ondanks de lockdown heeft Anil Kapoor flink getraind om zijn strak lijf te behouden voor zijn rol in AK vs AK.

Na zijn rol in Mohit Suri’s Malang vorig jaar, zal Anil Kapoor nu de rol vertolken van een agent in Vikramaditya Motwane’s AK vs AK. Anil Kapoor en filmmaker Anurag Kashyap vertolken de hoofdrollen in de film, vandaar dat hun initialen gebruikt zijn in de titel.

Vikramaditya Motwane is de regisseur en de film gaat over een filmmaker (gespeeld door Kashyap) die de dochter van een populaire filmster (gespeeld door Kapoor) ontvoert en dan vastlegt hoe de filmmaker naar zijn dochter op zoek gaat. Vernomen is dat de film uitgebreid opgenomen is in het Dharavi gebied in Mumbai. De film komt uit op Netflix.

Een bron zegt: “De opnamen voor de film zijn min of meer af. Het genre is als dat van de Steve Martin en Edddie Murphy film Bowfinger was. Bowfinger was over een filmmaker Bob Bowfinger die Kit Ramsey zover kreeg te werken in zijn film zonder diens medeweten.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: