Stil tennis-icoon heengegaan

Eric Wong Chung van 19-2-1945 t/m 28-6-2020

Eric Wong Chung is ons op 63 jarige leeftijd op zaterdag 27 juni 2020 heel plots ons ontvallen.

Hij is acuut heengegaan zoals hij altijd zelf gewenst heeft. In het leven was hij een bevlogen tennisser van formaat, en was een zeer geliefde tennisleraar zowel in Nederland als Suriname en de coach in zeer vooraanstaande tennis verenigingen. Ook was hij ca 20 jaar lang de vaste coach van het Nederlands koninklijkhuis en had de eer Prins Claus, Koningin Beatrix, de prinsen  en later ook prinses Maxima,  te mogen coachen  De groten in deze tenniswereld waren betrokken bij veel van zijn tennis activiteiten. Hij heeft zich met grote training skills stil bewogen tussen de elite en tennis leerlingen. Velen zullen hem nog herinneren als een sympathieke, bevlogen leraar en coach. De familie neemt aanstaande zaterdag definitief afscheid van deze tennisfenomeen die ongeveer 45 jaar zich ingezet heeft voor de tennissport op verschillende niveaus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: