Harriet Ramdien overhandigt beschermingsmiddelen aan alle 6 politiebureaus in Nickerie

Parlementariër Harriet Ramdien heeft aan alle politiebureaus in Nickerie, beschermings- en verbruiksmiddelen in de strijd tegen het Coronavirus overhandigd. “Aan alle 6 politiebureaus in Nickerie heb ik de middelen overhandigd”, geeft Ramdien aan in gesprek met Dagblad Suriname.  Daarnaast is ook de Stichting Klankbord onder leiding van de heer Morsen geholpen stelt de politica. Hij houdt zich bezig met thuis- en daklozenzorg. Ramdien maakt zich zorgen over de toename van het aantal Covid-gevallen in Suriname. De veiligheid van elk persoon is belangrijk. Bij de totstandkoming van de donaties heeft zij ondersteuning gehad van ondernemers in Nickerie.

Elk politiebureau heeft 200 handschoenen, 100 mondkapjes en 2 flessen handsanatizers ontvangen. Ramdien stelt dat de blijde reacties vanuit het personeel duidelijk merkbaar waren. Ramdien Harriet bedankt namens de Nickerianen de ondernemers Rishie Chander, Jane Khodabaks, Bhoeshan Biseshar, Menodj Nagesar, Roy Amirally en rr-lid Arun Gahar voor hun spontane ondersteuning. “Laten wij in deze moeilijke periode elkaar blijven ondersteunen. Het is vooral ook de bedoeling dat door deze acties ook anderen gemotiveerd en geïnspireerd raken om elkaar te helpen. In tijd van nood moeten we meer dan ooit aan ons medemens denken”, besluit Ramdien.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: