Verdachte ‘Don’ van beroving vrouwelijke arts in Calcuttastraat opgepakt

De afdeling Kapitale Delicten heeft met assistentie van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) de verdachte D.S., alias ‘Don’ (34), die in de omgeving van de Lantanastraat woont, vrijdagavond 19 april op zijn woonadres aangehouden.

D.S. wordt ervan verdacht samen met een kompaan dinsdag 16 april een gewapende beroving te hebben gepleegd in de Calcuttastraat, waarbij het slachtoffer, een vrouwelijke arts, een schotwond heeft opgelopen. Hierna gingen de twee verdachten er vandoor met het voertuig van het slachtoffer, dat kort daarna in de Bolletriestraat terug is gevonden.

Het slachtoffer werd voor medische behandeling in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen en verkeert buiten levensgevaar.

Na te zijn voorgeleid is de verdachte D.S. na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!