Landbouworganisaties ondersteunen keus Sewdien als Minister LVV

De organisaties SPBA (Surinaamse Padieboeren Associatie), de Agro Cooperatie “Wi! Uma fu Sranan” en de Suriname Agricultural Forum For Youth (SURAFY) hebben in afzonderlijke brieven gericht aan het bestuur en aan de voorzitter van de VHP, Dhr Santokhi, hun ondersteuning verwoord voor de vermeende op handen zijnde keus van Dhr Pahlaad Sewdien als nieuwe minister van LVV.

De SPBA zegt Dhr Sewdien te kennen als een man van de agrarische wereld en geen bezwaren te hebben tegen zijn benoeming als minister van LVV.

Wi! Uma fu Sranan!, zegt in haar schrijven – als vertegenwoordiger van de vrouwen in de FSA – Dhr Sewdien van dichtbij meegemaakt te hebben en van mening te zijn dat hij over de kwaliteiten beschikt om het ministerie van LVV naar grotere hoogten te leiden, en spreken de hoop uit dat de functie aan hem toevertrouwd zal worden zoals door FSA (Federatie van Surinaamse Agrariërs) voorgedragen.

De SURAFY, een platform voor jongeren die actief participeren in de agrarische sector of aspiraties hebben in die richting, zegt in hun schrijven: “De agrarische jongeren zijn ervan overtuigd dat dhr. Sewdien over de juiste competenties beschikt om deze positie succesvol te kunnen invullen. Zijn netwerk, kennis en ervaring stellen hem in staat met alle stakeholders een goede relatie en een succesvolle samenwerking te handhaven. Wij hopen dat dit schrijven u sterkt in uw motivatie bij het kiezen van de toekomstige Minister van LVV.”

De brieven zijn hieronder te downloaden:

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: