Worskshop voor modewereld met Covid maatregelen

De huidige situatie weerhoudt de mensen er niet van om workshops te verzorgen die betrekking hebben op de modewereld. De founder van de organisatie, Clarence Singoredjo, vertelt dat samen met een groep vrienden en verschillende coaches er workshops worden verzorgd, betreffende photoshoot, Runway trainingen, Catwalk trainingen met modeling tips, poseren (voor de camera) en self confidence speech. Het doel van deze workshop is om de deelnemers te leren hoe te werk te gaan als je altijd al model wil worden of wil leren lopen op hakken in verschillende looptechnieken. Alle deelnemers krijgen een certificaat na afloop. Het geheel is sinds vorig week begonnen. Er wordt gewerkt met maximaal 12 personen per training. De covid maatregelen waaronder afstand houden van 1.5m. moet men steeds in acht nemen. Voor nadere info kan men bellen op +5978985428, aldus Singoredjo

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: