Baraat auto’s / trouwauto’s in de garage vanwege COVID

In normale tijden kennen we allemaal de mooie, versierde Baraat auto’s / trouwauto’s of Limousines die worden verhuurd bij verschillende gelegenheden zoals huwelijken, jaardagen etc. In een interview met Dagblad Suriname zegt Albert Nabibaks van Garage De Paarl dat vanwege het uitbreken van de corona pandemie er veel afspraken zijn afgezegd. Vanwege de situatie is het normaal gebeuren nu helemaal anders. Het verhuren van praal-auto’s vindt nauwelijks meer plaats. De auto’s zijn er nog wel, maar die staan allemaal geparkeerd in de garage. Ook de bekende airport service van het bedrijf staat vrijwel geheel stil. Er zijn immers geen passagiersvluchten, zegt Nabibaks. Garage De Paarl is een van de bekende bedrijven die in normale omstandigheden voertuigen verhuurt en ook nog op tal van andere gebieden hun service heeft aangeboden. Opvallend hierbij is dat zij ook heel veel diensten verlenen aan begrafenissen. Het wachten is nu dus weer op betere tijden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: