Korpschef houdt eer aan zichzelf door ontslag in te dienen

Geruchten doen de ronde dat korpschef Roberto Prade ontslag heeft ingediend en zodoende de eer aan zichzelf  heeft gehouden. Het is algemeen bekend dat de functie van de korpschef gelieerd is aan de politiek. Gezien het feit dat het ministerie van Justitie en Politie sowieso een nieuwe minister zal krijgen, ligt het in de lijn der verwachtingen dat ook de korpschef vervangen zal worden. Ter voorkoming van deze vernedering heeft de korpschef naar verluidt, de eer aan zichzelf gehouden door zijn functie neer te leggen. In de wandelgangen worden steeds twee namen als nieuwe minister van Justitie en Politie genoemd, namelijk Kenneth Amoksi en Mielando Atompai. Dagblad Suriname heeft ettelijke malen getracht de korpschef telefonisch te spreken te krijgen, echter zonder het gewenste resultaat.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: