67-jarige man overvallen in containerwoning

Drie criminelen hebben dinsdagochtend een overval gepleegd in een containerwoning aan de Martin Luther Kingweg. Een 67-jarige man is overvallen door het trio. De rovers zijn ervandoor gegaan met een geldbedrag groot Euro 2250 en SRD 700. Een van de daders was gewapend met een kapmes. Hij heeft het slachtoffer bewerkt met het voorwerp, met als gevolg dat hij een letsels heeft opgelopen aan zijn gelaat. Volgens de aangever was de deur van zijn huisje open en via die opening drongen de rovers de woonruimte binnen. Eenmaal binnen overmeesterden zij het slachtoffer en gingen zij ervandoor met het geld. Het slachtoffer weet niet welke richting de daders zijn opgegaan. Hij vermoedt dat de verdachten te voet de plaats hebben verlaten. De politie van Domburg heeft de aangifte opgenomen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: