Man aangehouden die gewezen parlementariër bedreigde

DNA-lid Cleon Gonsalves Jardin De Ponte deed op woensdag 24 juni 2020 aangifte bedreiging en belediging contra Edmund Ritfeld. Deze verdachte heeft een video op social media gepost met daarin bedreigende uitlatingen naar het adres van het DNA-lid en DNA-kandidaat van Coronie, Joan Nibte. In de video zegt de verdachte dat hij 8 stuks handgranaten in zijn bezit heeft. “Chefman, je bent gewaarschuwd en je dagen zijn al geteld”, zegt de verdachte in de video. De politie van Coronie heeft na de aangifte de verdachte opgespoord en hem op maandag 29 juni aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Ritfeld in verzekering gesteld wegens bedreiging van de gewezen parlementariër Gonsalves.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: