Adhin ziet twk’s regering als chicken feed

Vicepresident Ashwin Adhin ziet de losgebarsten kritiek op de honderden duizend SRD’s aan twk’s die leden van de scheidende regering zullen krijgen als  chicken feed, wanneer dat vergeleken wordt met de maandelijkse lasten van SRD 750 miljoen plus, die de overheid moet uitgeven om haar huishouden draaiende te houden. “Laten we elkaar dus niet voor de gek houden. Al is het een paar honderdduizend. SRD100.000 lijkt veel, maar wij denken aan SRD 750 miljoen per maand. Dus je kan blijven praten over twk’s van een paar mensen, maar dat is niet eens 1 procent van het werkelijke dat je moet betalen per maand. En die twk’s zijn eenmalig”, stelde de vp. Adhin met een bezoldiging van SRD 44.000, krijgt een twk van meer dan een half miljoen en een representatie van bijkans SRD 130.000. Hij is de enige kandidaat van de NDP die in Wanica is gekozen, maar is gisteren niet toegelaten tot De Nationale Assemblee (DNA). Aangezien beide functies niet samengaan, zal hij dat pas doen wanneer hij het ambt van vicepresident overdraagt aan zijn opvolger.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: