Schoonmaakster politie De Nieuwe Grond positief getest

Het politiebureau De Nieuwe Grond is op zaterdag 27 juni compleet en grondig ontsmet vanwege het feit dat de interieurverzorgster positief is getest. De politie was in rep en roer nadat de bekendmaking de deur uit ging. Vanuit NCCR is aangegeven dat de politiefunctionarissen c.q. de medewerkers van het bureau die langer dan 10 minuten samen met de schoonmaakster in een ruimte aanwezig waren zonder mond- neusbedekking, zich allen voor de zekerheid thuis moeten isoleren van hun huisgenoten om verdere mogelijke verspreiding te voorkomen. De politie heeft intussen al contact opgenomen met de instanties, waaronder het NCCR en BOG, om te weten welke maatregelen de betrokkenen in acht kunnen nemen voor hun veiligheid. Het gebouw is grondig ontsmet.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: