Alle 19 districtscommissarissen voorzien van nieuwe dienstauto’s

Met de overhandiging van elk een dubbel cabine pick-up (SsangYong Musso) aan de burgervaders Mike Nerkust (Paramaribo Noord-Oost) en Armand Jurel (Para), heeft minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) alle 19 districtscommissarissen voorzien van een nieuwe dienstauto. De overhandiging van de contactsleutels vond plaats op vrijdag 26 juni 2020 op het hoofdkantoor van RO. De overhandiging vond plaats met inachtneming van de Covid-19 veiligheidsmaatregelen.

De regering besloot vorig jaar deze 19 nieuwe voertuigen te bestellen voor het korps van dc’s om te voorzien in een dringende behoefte. In eerste instantie waren 12 auto’s afgeleverd. De eerste overhandiging in dit traject was op 9 oktober 2019. De resterende werden in kleinere tranches afgeleverd en overhandigd. De dc’s hadden vooraf samen met de minister een prioriteitenlijst samengesteld voor de volgorde van de overhandiging van beschikbare voertuigen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: