Radio presentatrice Kiran over huidige situatie en meer

Een bekende radio presentatrice uit ons midden is Kiran Aradhna. In een interview met Dagblad Suriname geeft ze mee  dat zij in september 2002 dus 18 jaar geleden is begonnen als radio presentatrice. “Ik had niet echt gekozen om Rj oftewel radio presentatrice te worden. Maar de situatie was toen namelijk zo dat ik het moest aanleren in het bedrijf. Omdat ik de taal beheers en aangezien muziek mijn hobby is ging ik deze uitdaging aan. Zo is het mij aangeleerd en zodoende heb ik door de jaren heel veel artiesten en interessante mensen leren kennen. Het zijn allemaal leuke ervaringen in de Rj wereld. Daarnaast leuke ervaringen opgedaan door mc van enkele shows te mogen zijn in Suriname. Ook bij Rapar mag ik praten van leuke ervaringen. Ik begon als Rj bij radio Noer. Hierbij heb ik heel veel mogen bijleren van wijlen direkteur Rashied Pierkhan en Nisha Pierkhan. Enkele jaren later kwam ik terecht bij Acme als fulltime radio presentatrice. Het is zeker een andere uitdaging, ervaring en prettige werksfeer met collega’s. Ondanks de huidige situatie van coronavirus is het werk altijd even prettig. Gezien  de lockdown is versoepeld is het opmerkelijk dat alles weer op gang komt. Aan ieder met ambities wil ik meegeven dat als je ambities hebt moet je het ook kunnen realiseren. Elk vak eist je volledige aandacht en je inzet, ga ervoor want er is heel veel bij te leren” aldus Kiran

Poonam Khoesiaal

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: