Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels dit rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize M was jonge katahar in kokosmelk gekookt.

Huize P had  Kip met witte vermicelli en aardappel.

Huize C had grote tjapar met warme vis op het menu.

Huize Z had pompoen en grote garnalen klaargemaakt

Enkele gerechten waren dus:

katahar, kip met witte vermicelli en aardappel, tjapar met warme vis, pompoen en garnalen

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: