Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels Deze rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize M. heeft bruine bonen

Huize N. heeft  BBQ vlees

Huize K. heeft  moksie alesie

Huize R. heeft  bara

Huize L. heeft  tayerblad en gebakken tilapia

De gerechten die wij vandaag tegen kwamen waren dus: bruine bonen, BBQ vlees, moksie alesie, bara, tayerblad en tilapia

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: