“Krasi” van ENVR krijgt erotische videoclip

 “Krasi” is een van de nummers uit de 21+ ep waar de populaire zanger ENVR samen met producent Cyrus aan heeft gewerkt. Op deze ep vertelt de artiest openlijk seksverhalen. In een interview met Dagblad Suriname geeft het team namelijk het volgende mee: “het nummer ‘Krasi’ is spontaan ontstaan tijdens een studiosessie van ENVR, Tjatjie en Cyrus. De producent bedacht de melodie, creëerde het instrumentale gedeelte, Tjatjie opende het en ENVR maakte het af. Er is bewust voor dit onderwerp gekozen, omdat er weinig tot geen artiesten in Suriname zijn die seksverhalen op een openlijke manier vertellen. Beide artiesten hebben veel fans die onder de leeftijdscategorie 21+ vallen, waardoor het nodig is expliciet te vermelden dat als je jonger bent, deze muziek/ clip niet voor jou bestemd is. De melodie van “Krasi” werd ingespeeld door Cyrus en het drumgedeelte speelde ENVR in. De videoclip, welke is gemaakt door Cre8tive Films, is inmiddels al op Youtube te bekijken”.

De samenwerking met de artiesten ontstond nadat Cre8tive Films op zoek was naar een artiest met een uniek nummer. De bedoeling was om daarvan een uitdagende videoclip te maken. Gezien Kevin Thompson van Cre8tive Films en Shanavon Arsomedjo deze COVID-19 periode gebruiken om nieuwe dingen aan te leren, nieuwe uitdagingen aan te gaan of zichzelf beter wilden maken in hetgeen ze doen, wilden zij met deze video een unieke productie in elkaar zetten. Thompson heeft gewerkt aan het filmen en editen en Arsomedjo deed de productie. “Het was een uitdaging om met weinig tot geen budget een kwalitatief goede videoclip in elkaar te zetten, maar het is ons heel goed gelukt.”

Het werken aan dit project ging een stuk makkelijker met het netwerk dat het team heeft. De make-up artiesten Zinaïda Gersie en Yria Kasanoemar hebben hun medewerking vrijwillig verleend. Ook Ambra Photography en stylist Timothy Sabajo hebben er kosteloos aan meegewerkt. Voor de artiesten ENVR en Tjatjie was het een aangename samenwerking met het team. Het is een clip geworden waar er out of the box is gedacht, geen rekening is gehouden met de taboesfeer en op een hele subtiele manier gespeeld werd met seks en erotiek, waarbij het toch wel ‘netjes’ gehouden werd. Het team is op een creatieve manier te werk gegaan met belichting en cameratechnieken. Zodoende heeft de videograaf ‘zwoel’, ‘erotisch’ en ‘sexy’ weten uit te beelden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: