PLO bezig met registratie bankrekeningnummers bushouders

Vosov-voorzitter: “Geen zicht op uitbetaling lockdown-vergoeding”

De PLO is thans bezig met de registratie van bankrekeningnummers van bushouders. Het is aannemelijk dat dit bedoeld is voor de uitbetaling van de lockdown-vergoeding. De Vosov-voorzitter, Suraj Sahadew-Lall, zegt echter in gesprek met Dagblad Suriname dat er geen zicht is op de uitbetaling van die vergoeding. Er zijn nog veel onduidelijkheden hierover. Volgens Sahadew-Lall is er noch vanuit het OWT&C-ministerie noch vanuit PLO informatie beschikbaar. “We weten niet eens of het Covid-geld op de rekening van PLO gestort zal worden. We weten totaal niet wat er zal gebeuren”, voegt hij daaraan toe.

Ondertussen is ook Vosov in de gelegenheid gesteld om met de nog te installeren nieuwe coalitiepartners (VHP/Abop/NPS/PL) om de tafel te zitten. De NDP-regering heeft nimmer een luisterend oor getoond voor Vosov. Het stemt deze belangenbehartigende organisatie dus goed dat de komende regering wel belangstelling toont voor de bussector die onmisbaar is voor grote delen van de samenleving. “Wij hebben een positieve indruk van de nieuwe regering”, zegt Sahadew-Lall.

Hij voert aan dat het voor hem niet veel uitmaakt wie de scepter zal zwaaien op het OWT&C-ministerie, zolang er geen dictatoriaal pad wordt gekozen. Vosov heeft bewezen niet aan de kantlijn te staan wanneer zaken verkeerd gaan, en dat geldt ook voor de komende regering. Sahadew-Lall blijft erbij dat goed overleg en een luisterend oor belangrijke uitgangspunten zijn voor verbetering van de bussector. Vosov ziet graag dat er gedegen beleid komt betreffende onder andere uitgifte van vergunning, trajectontwikkeling, uitbetaling brandstofcompensatie, import van bussen en busonderdelen, parkeergelegenheid en wegenonderhoud. Er zullen vervolggesprekken gevoerd worden met Vosov.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: