Man die Vaderdagpresentjes verkocht, overvallen

De politie van Munder kreeg zondagmiddag omstreeks 16.25 uur een melding van een straatberoving. Op de hoek van de Kwatta- en de Weidumweg was de aangever A.S. bezig presentjes in verband met Vaderdag te verkopen. Op een gegeven moment stapte een man met een vuistvuurwapen in zijn hand naar hem toe en hield hem onder schot. Onder bedreiging rukte hij de halsketting van de aangever weg en liep naar een gereedstaande bromfiets, die bestuurd werd door een andere man. De rover nam plaats op de brommer en beide personen zijn daarna richting Kuldipsingstraat opgereden. De overvaller had een mond- en neusbedekking op, waardoor zijn gezicht niet duidelijk te herkennen was. Het is duidelijk te merken dat de criminelen momenteel misbruik maken van de Corona-situatie in het land. De politie is bezig met het opsporen van de daders.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: