Verkeersdode genoteerd tijdens lockdown

De politie van Nickerie kreeg op maandag 22 juni omstreeks 20.00 uur een melding van een aanrijding met dodelijke afloop op de kruising gevormd door de Wilhelminastraat en de A.K. Doerga Shawstraat in het district Nickerie. Het betreft in deze een aanrijding tussen twee voertuigen. De 65-jarige bestuurder Reon Iswardath reed over de Wilhelminastraat. Hij verzuimde daarbij voorrang te verlenen aan de autobestuurder, S.A., die over de A.K. Doerga Shawstraat reed, met als gevolg de fatale aanrijding. Iswardath raakte vanwege de klap ernstig gewond en liet de geest ter plaatse. Het vermoeden bestaat dat deze bestuurder(s) gezien de tijd van  aanrijding probeerden snel thuis c.q. op hun plaats van bestemming te zijn. Het lijk van Iswardath is ter obductie in beslag genomen. Met het heengaan van Iswardath is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 23. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: