Stilte op “Copacabana” day & night club

De evenementen organisator Lustig Events heeft op 14 september de grand opening gehad van de nieuwe day & night club genaamd “Copacabana”, maar vanwege de huidige coronapandemie en lockdown is het heel stil bij “Copacabana” day & night club. Jorge Nabibaks de CEO van Lustig Events geeft in een interview met Dagblad Suriname aan dat de evenementensector over de hele wereld is getroffen door het Coronavirus. “Het is een crisis waar wij niets aan kunnen doen. Op dit moment is de gezondheid van de medemens het belangrijkste, en dat is ons focuspunt. Natuurlijk is het voor ons een uitdaging om als bedrijf te blijven bestaan, zonder inkomen en zonder enige ondersteuning. Net als ons zijn er ook velen. We are all in this together. Ik hoop dat wij samen een bijdrage kunnen leveren aan het bestrijden van dit virus, zodat wij snel weer normaal aan het werk kunnen. Op dit moment kunnen wij niets plannen, omdat wij niet weten hoe lang dit nog zal duren. In de tussentijd zijn wij bezig met onderhoud van het terrein en equipement. Het lijkt erop alsof wij heel veel tijd hebben om nieuwe concepten te bedenken, maar die tijd gebruiken wij onder enorme stress juist om te surviven. Gesproken over surviven, we hebben de afgelopen tijd ook een nieuw concept bedacht om onze fans te entertainen door live sets te presenteren vanuit onze social media kanalen. Zo zag het concept eruit: Lustig Events presents Survive Live Stream

-In these times of uncertainty, a peaceful mind is key.

-Let go of the troubling thoughts of everyday life and make room for positive energy.

-The type of energy that music so strongly can influence. Close your eyes, or open them and take in the beauty that Suriname’s nature has to offer.

-SURVIVE negativity – relax your body, mind and your soul

Inmiddels hebben wij 4 live sets gehad vanuit verschillende mooie locaties. Vanwege de full lockdown kunnen wij op dit moment geen opnames doen. Wij kijken uit naar een Corona vrije wereld, en hopen dat wij weer mogen knallen met onze evenementen. Stay Home, Stay Safe, Stay Healthy!” aldus de CEO.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: