Videoclip Fathersday Special door 7 jarige Jyotika Bholasing

Een opkomend talent in de muziekwereld is de 7 jarige Jyotika Bholasing. Zij is de oudste dochter van wijlen Kishen Bholasing. Niermala Boedjarath, weduwe van Kishen en moeder van Jyotika en Asmita Bholasing, geeft in een interview met Dagblad Suriname mee dat Jyotika en zij samen met de bandleden van Kishen & Friends hebben besproken om een vaderdagliedje uit te brengen. “Hierbij reageerde ze enthousiast en zei meteen ja dat wil ik. Ze heeft zelf gekozen voor de songs “Papa Jaldi Ajana” en klein stukje van “Papa Mere Papa”. Zodoende is een combinatie gemaakt. Het doel is om de droom van haar vader te verwezenlijken en dat is groot worden in de muziekwereld. Wij hopen dat ze uiteindelijk zal overnemen van vader Kishen want dat wilde hij heel graag. Het muzikale gedeelte is gedaan door de bandleden van Kishen & Friends samen met Feroz Chedi (FCaudio). Ze heeft dit in het bijzonder gedaan voor grootvaders, wijlen (adja) Angad Bholasing, (nana) Hemradj Boedjarath en vader Kishen Bholasing” aldus de moeder van talentvolle Jyotika Bholasing.  De opname is gedaan bij GM sounds. Het nummer is inmiddels al online te bewonderen en beluisteren en wordt flink gedeeld op sociale media.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: