Huwelijksjubilea van echtparen wordt in stilte herdacht

Onder normale omstandigheden hebben wij vaak levensverhalen en foto’s van echtparen mogen bewonderen die werden gehuldigd in verband met hun huwelijksjubileum.  Vanwege de coronapandemie en de lockdown wordt er geen bezoek meer gebracht aan de echtparen.  Wengo Astrid van commissariaat Zuid-Oost Wanica geeft in een interview met Dagblad Suriname aan dat zij werkzaam  is te Zuid-Oost Wanica met als DC Audrey Hankers. “Vanwege covid en gezien de echtparen bejaarden zij die behoren tot de risicogroep wordt er geen bezoek gebracht aan de echtparen, maar er wordt wel contact opgenomen met de desbetreffende personen die hun  huwelijksjubileum vieren of tewel gedenken” aldus Wengo Astrid. Voorheen werd tijdens de huldiging van echtparen die een gouden, diamanten of platina huwelijk te vieren hadden een bezoek gebracht waarbij de felicitaties werden overgebracht namens de president van het land met medeneming van een bloemstuk en enveloppe.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: